Programma

Muziekkoepel Nering Bögel

Worpplantsoen te deventer

 

27 April
13:00 – 13:45
ELLYS
Ellys speelt covers van de jaren 60 tot nu. Denk aan Fleetwood Mac, Queen maar ook Pink Floyd, Iron Maiden of Creedence Clearwater Revival. Naar Ellys kan rustig geluisterd worden terwijl ze haar muzikale ding doet, maar ook van een dansje zijn ze niet vies. De akoestische setting en een eigen invalshoek maakt Ellys’ covers net iets anders.

27 April

14:00 – 15:15

Scrambled

Scrambled, de naam zegt het al: pak een aantal enthousiaste muzikanten vanuit verschillende muziekrichtingen, hussel deze door elkaar en er ontstaat een veelzijdige band.
Blues, Rock, Country, Pop…. Alles komt voorbij op het podium bij Scrambled.
Rustige ballads, gevoelige songs, maar ook stevige meestampers passeren de revue.

27 April

15:30 – 17:00

Afslag Oele

Afslag Oele. Menigmaal traden zij op in de koepel en menigmaal kregen zij het enthousiaste publiek in beweging. Afslag Oele speelt van 15:30 uur tot 17 uur rustige nummers tot swingende rock & roll, goed in het gehoor liggend, engelstalig én herkenbaar. Beatles, Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, Searchers, Elvis Presley, Cliff Richard, Del Shannon, etcetera. Muziek die in de genen zit van hun publiek!

12 Mei

14:30 – 15:15

Sad Songs

SadSongs speelt al zo’n tien jaar Americana muziek op diverse podia in binnen- en buitenland, in verschillende bezettingen. Hun voorliefde voor Sad Songs uit zich in een mix van blues, alt-country en folk in een intieme setting: recht uit het hart en recht voor z’n raap.Waarom Sad Songs? They always make you feel better

De mooiste nummers hebben een verhaal en diepgang, gaan over de liefde en het leven en hebben niet altijd een happy end. Pijn in het hart blijft altijd meer boeien dan een lang en gelukkig leven… 

Voor deze gelegenheid speelt SadSongs in de bezetting waarmee het ooit begon: met z’n tweeën!

Erwin C. Karst (gitaren, zang) en Nicolet Korenblik (zang)

12 Mei

15:30 – 16:30

Van Verre

De muzikanten van Van Verre spelen folk. Vol passie nemen ze je mee op een muzikale reis langs Ierse kroegen, Bretonse dorpsfeesten, Jiddische bruiloften en het Amerikaanse country leven. Elk optreden is een feest met een afwisselend repertoire vol vrolijke jigs, meeslepende klezmer traditionals, opzwepende balfolk en meerstemmige zang in verrassende zelfgemaakte arrangementen.

“Iets leidt ons lot, we gaan altijd wel ergens heen, want ergens wachten mensen op muziek…”

19 Mei

14:30 – 15:00

Take 3

Zangeres Laura van Nyendaal zingt al jaren jazzrepertoire en zingt ook bij een bigband.Michael Plothe, pianist, speelt in diverse combinaties en ook bij een bigband en AdelFaltas, bassist en gitarist, is een ervaren muzikant die ook in diverse bandspeelt.Take 3 bestaat inmiddels 6 jaar en speelt jazzstandards afgewisseld met meer populairemuziek, waaronder muziek van Norah Jones en Amy Winehouse

19 Mei

15:15 – 16:30

Doña Quijote

Natasja Valletta (zang) en Bart Guichelaar (gitaar) spelen al jaren met hart enziel Flamenco muziek. Sinds 2022 hebben ze deze specifieke en bijzondere muziek nog meer een eigen karakter gegeven door Nederlandse teksten & Poëzie te schrijven en met deze Nederlandstalige Flamenco op te treden onderde naam ‘Doña Quijote’. Hendrik Tolboom ondersteunt deze middag metpercussie

 

26 Mei

14:30 – 15:00

This is Us

Zangeres Denise en zanger/gitarist Pieter zijn ultiem op elkaar ingespeeld en spelen met veel plezier samen. Dat hoor je! This Is Us speelt liedjes van toen en nu met een eigen sound. Het repertoire bevat zoweldansmuziek als ook ballads en alles ‘inbetween’. Hun muziek is vol en warm. Datkunnen we deze dagen goed gebruiken toch?This is Us speelt op zondag 26 mei in de koepel van 14:30 uur tot 15:00 uur.

26 Mei

15:15 – 16:30

Pink Skies

Pink Skies is een 5koppige coverband met een breed, verrassend repertoire. De band brengt evergreens, meezingers, nummers waarbij je wel móet dansen. Heel soms eenvleugje blues voor de liefhebber… maar ook nummers waar je niet meteen aan had gedacht. Je wordt er gegarandeerd blij van! Pink Skies heeft zang hoog in het vaandel staan met meerstemmige zang en afwisselende leadzang. Dit wil je horen!