welkom

op de website van

Muziekkoepel Nering Bögel

Worpplantsoen te deventer

 

Op deze website vindt u informatie over de stichting Muziekkoepel Nering Bögel en het ontstaan van de muziekkoepel.

Over ons

Het gehele jaar door bieden we een platform voor tal van (podium)kunsten. Wij organiseren van 1 mei tot 1 oktober zondagmiddagconcerten. Enkele keren per jaar organiseren we bijzondere evenementen zoals Koningsfeest, festival Old Deventer, Kerstconcert en sluiten aan bij andere Deventer evenementen.

Alles over onze mooie koepel

De fraaie Muziekkoepel Nering Bögel is te vinden in Nederlands oudste stadswandelpark “Het Worpplantsoen”. Het is een muzikaal trefpunt waar je in de zomer gratis zondagmiddagconcerten kunt bijwonen. In overleg met het bestuur is de koepel voor andere bijeenkomsten te gebruiken.

Historie

De naam Worp duikt voor het eerst op in de geschiedschrijving. De Worp wordt beschreven als een stuk grond waar burgers visserijwerkzaamheden verrichten. Uit geschriften van 1419 blijkt dat er veel verschillende gebruiksmogelijkheden zijn.

Lees meer >

Agenda

Op de zondagmiddag vindt u in de koepel een afwisselend geheel van bands en artiesten. 


Raadpleeg onze agenda voor alle activiteiten.

Lees meer >

Recente berichten

Welkom op de website van Muziekkoepel Nering Bögel, dé plek waar je op de hoogte blijft van alle laatste nieuwtjes, evenementen en spannende ontwikkelingen op het gebied van muziek en entertainment!

Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport Ook dit jaar doen wij als Muziekkoepel weer mee met Rabo ClubSupport.Je kunt ons daarmee enorm helpen om de Muziekkkoepel in stand te houden en ook in de toekomst mooie concerten te kunnen blijven organiseren. Om te mogen stemmen moet je lid zijn van...

Lees meer
Jonneke Siebrand nieuwe Deventer Stadstroubadour

Jonneke Siebrand nieuwe Deventer Stadstroubadour

Jonneke Siebrand nieuwe Deventer Stadstroubadour Ode aan 10 jaar Festival Old Dèventer De tiende editie van Festival Old Dèventer is voor de nieuwe Stadstroubadour Jonneke Siebrand aanleiding een lied te maken. Op woensdag 30 augustus opent zij het festival en daarmee...

Lees meer
We Want You!

We Want You!

Ben jij: Geïnteresseerd in muziek? Goed in regelen en organiseren? Goed in samenwerken? Een echte regelneef op het gebied van subsidies en vergunningen Én…..Heb je tijd over? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij, bestuur van de Stichting Worpkoepel, zijn wegens een...

Lees meer

Grote dank voor alle donateurs en sponsoren!

Namens Muziekkoepel de Worp willen we graag een oprecht en hartelijk dankwoord richten aan al onze gewaardeerde sponsoren en donateurs, wiens genereuze steun en betrokkenheid ons in staat stellen om een magische wereld van muziek te creëren en te delen met onze gemeenschap.