welkom

op de website van

Muziekkoepel Nering Bögel

Worpplantsoen te deventer

 

Op deze website vindt u informatie over de stichting Muziekkoepel Nering Bögel en het ontstaan van de muziekkoepel en vindt u het programma van de zondagmiddagconcerten en speciale evenementen.

Over ons

 In het zomerseizoen bieden we een podium voor amateurmusici. Wij organiseren van begin mei tot eind september zondagmiddagconcerten, met elke zondag twee verschillende acts.
We streven naar en zo gevarieerd mogelijk programma, zodat iedereen het naar zijn zin heeft in het Worpplantsoen.
Enkele keren per jaar organiseren we een bijzonder evenement zoals het
Koningsfeest. We verzorgen een muzikaal programma bij het Zeldzaam Mooi Festival en sluiten aan bij Deventer op Stelten in juli.
Het programma van Muziekkoepel Nering Bögel draait volledig op inzet van ruim 50 enthousiaste vrijwilligers. 

Ons bestuur bestaat uit:
Kees Revenberg – voorzitter a.i
Elly Hulshof – secretaris
Nol Manders – penningmeester
Ineke Beugels – PR
Agnes Heideman – Logistiek en Catering

Alles over onze mooie koepel

De fraaie Muziekkoepel Nering Bögel is te vinden in Nederlands oudste stadswandelpark “Het Worpplantsoen”. Het is een muzikaal trefpunt waar je in de zomer gratis zondagmiddagconcerten kunt bijwonen. In overleg met het bestuur is de koepel voor andere bijeenkomsten te gebruiken.

Historie

De naam Worp duikt voor het eerst op in de geschiedschrijving. De Worp wordt beschreven als een stuk grond waar burgers visserijwerkzaamheden verrichten. Uit geschriften van 1419 blijkt dat er veel verschillende gebruiksmogelijkheden zijn.

Lees meer >

Programma

Op de zondagmiddag vindt u in de koepel een afwisselend geheel van bands en artiesten. 


Raadpleeg ons programma voor alle activiteiten.

Lees meer>

Laatste nieuws

Welkom op de website van Muziekkoepel Nering Bögel, dé plek waar je op de hoogte blijft van alle laatste nieuwtjes, evenementen en spannende ontwikkelingen op het gebied van muziek en entertainment!

Logistiek vrijwilliger(s) gezocht

Logistiek vrijwilliger(s) gezocht

Heb jij een auto met trekhaak? Woon je in Deventer of omgeving? Heb je zin en tijd om ons als nieuwe vrijwilliger van Muziekkoepel Nering Bögel af en toe te helpen met het transport (en klaarzetten) van de kiosk en stoelen aanhanger. Dit gedurende het seizoen...

Lees meer
Aftrap nieuw seizoen

Aftrap nieuw seizoen

De eerste dag van het nieuwe seizoen in de muziekkoepel was een succes! Met dank aan de Deventer Oranje vereniging. Echt gave muziek van Ellys en Afslag Oele (helaas moest Scrambled. door ziekte verstek laten gaan). Met een regelmatig stralende zon en veel bekende...

Lees meer
Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport Ook dit jaar doen wij als Muziekkoepel weer mee met Rabo ClubSupport.Je kunt ons daarmee enorm helpen om de Muziekkkoepel in stand te houden en ook in de toekomst mooie concerten te kunnen blijven organiseren. Om te mogen stemmen moet je lid zijn van...

Lees meer

Grote dank voor alle donateurs en sponsoren!

Namens Muziekkoepel de Worp willen we graag een oprecht en hartelijk dankwoord richten aan al onze gewaardeerde sponsoren en donateurs, wiens genereuze steun en betrokkenheid ons in staat stellen om een magische wereld van muziek te creëren en te delen met onze gemeenschap.