Ben jij:

  • Geïnteresseerd in muziek?
  • Goed in regelen en organiseren?
  • Goed in samenwerken?
  • Een echte regelneef op het gebied van subsidies en vergunningen

Én…..Heb je tijd over?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij, bestuur van de Stichting Worpkoepel, zijn wegens een aantal vertrekkende bestuursleden, dringend toe aan uitbreiding en vers bloed! We zoeken per 1 september, enkele nieuwe bestuursleden, die op vrijwillige basis mede richting willen geven aan het gebruik van de mooie muziekkoepel in het worpplantsoen.

Wat houdt het precies in?

Ons seizoen loopt van eind maart tot eind september. Elke zondag is er live muziek/theater o.i.d. in de mooie koepel in het worpplantsoen. Meestal betreft het een of twee bands/acts. Verschillende muziekstijlen en -kunstvormen komen aan bod. Zo af en toe is er een speciaal evenement, denk bv aan; zeldzaam mooi, Old Deventer, en in het verleden Kerst in de koepel.

Er zijn veel betrokken vrijwilligers die bij toerbeurt de diensten op de verkoopwagen doen en voor het plaatsen van geluidsapparatuur, aanleveren stoeltjes, drank, afvalbakken e.d. zorgen

We vergaderen ongeveer eenmaal per maand, waarbij we de lopende zaken en zaken als subsidieaanvragen, vergunningen en ingezonden stukken behandelen. Elke zondag heeft er een bestuurslid dienst, d.w.z. dat hij/zij ondersteunend en als aanspreekpunt aanwezig is tijdens het evenement. Je houdt daarbij bv toezicht op het volume van de muziek. Bovendien ondersteun je de vrijwilligers bij hun werkzaamheden. Je bent daarnaast aanspreekpunt voor de optredende artiest(en)

Wat krijg je terug? Naast de nodige voldoening en waardering is er eenmaal per jaar een vrijwilligersfeest en mag je samenwerken met een geweldig team van betrokken vrijwilligers.

Als je interesse hebt, of je wilt meer weten, kun je mailen naar bestuur@muziekkoepelworp.nl