Kerst in de Koepel

Kerstposter 2022 Middel 
Kerst in de Koepel, sfeervollle en traditionele kerstmiddag in het Worpplantsoen.

Stichting Muziekkoepel Nering Bögel organiseert op zondagmiddag 18 december in het Worpplantsoen het sfeervolle winterfestijn ‘Kerst in de Koepel’. In en rond de Muziekkoepel zijn er op twee podia van 13 tot 17 uur continu muziekoptredens en daarnaast vele leuke randactiviteiten. Het evenement wordt gedragen door diverse Deventer organisaties, artiesten en zangkoren.

Een waar familie evenement voor en door inwoners van Deventer En Omgeving .

In de koepel en circustent treden op:
Close Harmony- & a Capellakoor Vocalized, Duo Rambonnet, Boundless Brass, Nova Mae, Deventer Hanzezangers, The Celtic Tribe, Nodox Blues, Trio Jemilo en als uitsmijter Little Sister&The 4 Roses.

Randactiviteiten op het festivalterrein met sfeervolle kraampjes, warme drankjes en winterse lekkernijen, originele Dèventer Snert met worst, Colorful Circle workshops, Kinderen schminken, The Lions Club, Kerstversieringen en bakjes door De Parabool/Groene Erf, Video vertoning van Kroamschudd’n van Herman Finkers, Hulleman’s Kunstkraam, Midwinterhoornblazers, Ezeltjes kraal, Schapenweide en uiteraard de Kerstman die samen met de Kerstvrouw altijd in is voor een fotoshoot. Kerst in de Koepel is entreevrij maar een vrije gift is altijd welkom.

 

Schermafbeelding 2022 12 05 093832