Consumpties bij de Muziekkoepel

Beste bezoeker,

Wij stellen het op prijs als u uw drankje bij ons koopt. U steunt hiermee namelijk het muzikale programma van de zondagmiddagen. De bands kunt u gratis bekijken, zij worden door onze stichting betaald.

We begrijpen dat mensen eigen drankjes meenemen en dit is ook niet verboden. Echter door drankjes bij de kiosk te kopen, draagt u bij aan de mogelijkheid om de muzikale zondagmiddagen ook in de toekomst voort te kunnen zetten.
biertje

 

Proost en hartelijke dank,

 

Bestuur en vrijwilligers van de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Festival Old Dèventer

Woensdag 31 Augustus 2022, 13:00 - 17:00

Poster Festival Old Deventer 2022 Klein

Arbeidsvitaminen voor senioren in Muziekkoepel

Het gratis toegankelijke Festival Old Dèventer is op woensdag 31 augustus in het Worpplantsoen. Het is de 9e editie van dit unieke openluchtfestival voor thuiswonende en in tehuis wonende senioren. Vanaf 13.00 uur, als het terrein open gaat, is er al muziek en vertier. Bij de ontvangst krijgt iedereen een gratis glaasje ‘pik-an-de-lippe’ aangeboden. De voorstelling is van 14.00 tot 16.00 uur en wordt gepresenteerd door revuester en zangeres Lily Kok. Zij vervangt daarmee Good Old Tonny Leerink die eerder dit jaar is overleden. Tonny en Lily deelden ruim 60 jaar hun artiestenbestaan.

 

De bezoekers worden vanaf 13 uur op kolderieke wijze ontvangen door het theaterduo Aangewaaid. Lily Kok opent de voorstelling om 14.00 uur met een muzikaal eerbetoon aan Tonny Leerink. Samen stonden zij veelvuldig op het podium met artiesten als Rita Corita, André van Duin, het Cocktail Trio en de Mounties. In de jaren 60 en 70 stond ze in de Snip en Snap Revue van René Sleeswijk. Met haar Delta Combo brengt Lily Kok een ode aan Willeke Alberti, Ria valk, Conny van den Bosch, etc. en neemt daarmee afscheid als zangeres.

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de Muziekkoepel Nering Bögel is er een speciale Deventer Muziek Quiz waaraan alle bezoeker mee kunnen doen.

Na de pauze is het podium voor het trio Small Talk dat met een wervelende show de tijden van de Arbeidsvitaminen op de radio Hilversum 2 (vanaf 1946) doet herleven. Zanger/gitarist Emilio maakte een aantal jaren geleden in zijn eentje het Worpplantsoen al gek, dus dat gaat wat worden.

Geheel volgens traditie krijgen bezoekers na afloop een gratis kop kruudmoes aangeboden, bereid naar origineel recept. Rond de koepel staan 500 klapstoelen klaar en er is een vak voor rolstoelen, scootmobielen of eigen stoeltjes.
Wil je verzekerd zijn van een zitplaats, reserveer dan een stoeltje voor 1 euro via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nabij het IJsselhotel is een standplaats ingericht voor busjes en taxi’s.

Delen

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.