Consumpties bij de Muziekkoepel

Beste bezoeker,

Wij stellen het op prijs als u uw drankje bij ons koopt. U steunt hiermee namelijk het muzikale programma van de zondagmiddagen. De bands kunt u gratis bekijken, zij worden door onze stichting betaald.

We begrijpen dat mensen eigen drankjes meenemen en dit is ook niet verboden. Echter door drankjes bij de kiosk te kopen, draagt u bij aan de mogelijkheid om de muzikale zondagmiddagen ook in de toekomst voort te kunnen zetten.
biertje

 

Proost en hartelijke dank,

 

Bestuur en vrijwilligers van de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Van Verre en The Pop Up!

van verre band foto lowresZondag 15 mei - half drie.

Van Verre

 

De muzikanten van Van Verre spelen folk.

Vol passie nemen ze je mee op een muzikale reis langs Ierse kroegen, Bretonse dorpsfeesten, Jiddische bruiloften en het Amerikaanse countryleven.

Elk optreden is een feest met een afwisselend repertoire vol vrolijke jigs, meeslepende klezmer traditionals, opzwepende balfolk en meerstemmige zang in verrassende zelfgemaakte arrangementen.

 

 

 

The Pop Up!

The Pop Up lowresDe Deventer projectband The Pop Up! speelde vorig jaar de sterren van de hemel bij hun eerste optreden in de Muziekkoepel op de Worp. Als je zin hebt in opnieuw een swingende middag met vergeten pareltjes uit de popmuziek, de liedjes die je allemaal (fonetisch!) mee kunt zingen, kom dan zondagmiddag 15 mei naar muziekkoepel Nering Bögel.

Welke muzikanten dit jaar deel uitmaken van The Pop Up houden we nog even geheim. Dat krijg je met een pop-up band! Dat het muzikanten zijn die je regelmatig ziet op het podium van De Hip mag geen verrassing zijn.

 

Delen

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.