Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Deventer Swing Orkest

DSOOp 20 september 2020 is er weer een gratis zondagmiddag-optreden in de Koepel Nering Bögel in het Worpplantsoen te Deventer.
Van 14.30 – 16.30 uur verzorgt het Deventer Swing Orkest een spetterend optreden.
Het Deventer Swing Orkest (DSO) is een bigband-formatie met een uitgebreid repertoire vol heerlijke swing, maar zeker ook latin en funk staan op het repertoire. De band staat onder leiding van Ywo Lamonaca. Heerlijke muziek om op te dansen, naar te luisteren in concertopstelling, of tijdens een opening of receptie. Het orkest bezit een uitgebreid en gevarieerd repertoire dat door de jaren heen is opgebouwd en nog steeds wordt vernieuwd. Het repertoire bevat zowel het klassieke big band genre alsmede latin en populaire en dansbare nummers.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.