Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Dames van Adel en Frank Blueka

DVA 9543Op zondag 15 september kunnen we genieten van de mooie klanken van de Dames van Adel en van het optreden van Frank Blueka.

De Dames van Adel brengen driestemmige versies van pareltjes uit de popmuziek, begeleid door akoestische gitaar en bas. De band ontstond vanuit hun liefde voor meerstemmige zang en de wens om mooie popnummers op een originele manier ten gehore te brengen. Zangeressen Martine, Marion en Nadine switchen daarbij moeiteloos van solo- naar achtergrondzang en van de 1e, naar de 2e of 3e stem. Daarbij worden zij begeleid door gitarist Edwin en bassist Anne. Het resultaat is een warm akoestisch geluid, waarmee nummers van onder andere Crosby, Stills & Nash, ABBA, Krezip, The Pointer Sisters en Waylon worden gebracht. Ook is er ruimte voor hedendaagse hits én een klein beetje nostalgie uit de jaren '50. Gekleed in hun kenmerkende jurkjes nodigen de Dames u van harte uit om te komen luisteren en genieten.

Frank Blueka zijn specialiteit is het terugbrengen van rocksongs tot hun essentie. Een rock poëet, relaxed en doeltreffend. In de theaters ingebed in een beeldend verhaal, op festivals en in kroegen met een herkenbare sound. Verrassend, spannend en altijd die warme stem, die het publiek doet stilstaan en nieuwsgierig maakt… Soulvol, met invloeden uit moderne rock, Ierse invloeden en wereldwijde folk.
Als je Frank vraagt wat voor muziek hij maakt dan zegt hij: “Songs, het liefst in al hun eenvoud. Ik blijf heel lang met mijn akoestische gitaar en piano arrangeren. En vaak begin ik een melodielijn door gewoon wat klanken te murmelen of te neuriën… Deze middelen beperken me soms, maar aan de andere kant zorgen ze ervoor dat ik me niet verlies in de vele mogelijkheden. Tekstueel laat ik me beïnvloeden door het universum, dromen en gewoon dagelijkse beslommeringen. Oer menselijke gevoelens als liefde, woede, humor en verlies vlechten zich als vanzelf hier doorheen…
FRANK BLUEKA foto

 

Het publiek kan dus wederom genieten van een dubbeloptreden in de nostalgische muziekkoepel, een garantie voor een heel gezellige middag muziek. Zittend op de klapstoeltjes of lekker in het gras, genieten van het park, het weer en de muziek.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en er is een toiletgelegenheid in het park.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.