Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Moonglow

MoonglowSunsoaked Sounds & Midnight Moves

Zondag 1 september speelt Moonglow van 14.30 – 16.30 uur in ons mooie park als de act van onze wekelijkse concerten.

Moonglow is all about jazz, groove and dance. Authentieke jazzklanken mixen moeiteloos met moderne beats en samples. Loungy of uptempo, maar altijd dansbaar. Zangeres Marianne bespeelt het publiek met haar verleidelijke vocalen en presence. Zomaar wat opmerkingen uit de media: “Een stem weggelopen uit de jaren dertig” en “het plezier spat er vanaf.”

Moonglow speelde al op jazz festivals in heel Nederland. Wat meteen duidelijk wordt, is dat een groot publiek zich aangetrokken voelt tot Moonglows tijdloze muziek. Van jong tot oud, iedereen valt voor deze sexy en unieke sounds.

Naast de vocalen vormen de composities het hart van Moonglow. De songs van componist/producer Jos van de Gruiter voelen aan als instant standards. Gul strooit de band met citaten uit de jazz en pop geschiedenis. Soms subtiel en alleen door kenners te traceren, de andere keer meteen herkenbaar in de vorm van creatieve mash-ups.

Is het jazzy pop, poppy jazz of electro swing? Waarschijnlijk alles bij elkaar. Voeg daarbij de gedreven uitvoering met muzikanten uit Portonova en jazzvirtuoos Tony Peters en je hebt de sound van Moonglow.

De Volkskrant: De muzikanten van deze Nederlandse band zetten samen een dijk van een sound neer: moderne liedjes met een vleugje oude jazz.

Bram Schouten, programmeur Meerjazz: “Deze band speelde de sterren van de hemel.”

Bezetting:
Marianne van den Bergh - vocals
Jeroen Oosterbos - drums
Tony Peters - tenor, alt en sopraan sax
Jos van de Gruiter - gitaar en samples

Links: http://www.moonglowmusic.nl

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.