Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Blended 5

Zondagmiddag 25 augustus 2019.

blended 5 dec.2017 21Blended 5 is een mix van 5 muzikanten die in de welluidende sixties hun sporen hebben verdiend.
De bezetting van de band is als volgt: drums Charles Beugelink, sologitaar Joop Blom, op slaggitaar zien we Tonnie Bombeld die ook de zang voor zijn rekening neemt. Jan Koeslag is de toetsenist en ten slotte treffen we Ben Vroklage aan op basgitaar.

Charles Beugelink speelde eerder bij “Blues en zo” en Joop Blom was in de sixties actief in Zwolle met “The Mozarts”. Tonnie Bombeld zong bij de bekende Deventer formatie “The Lightnings” en Ben Vroklage heeft gespeeld bij “The Valiant Fighters”. Jan Koeslag was ooit in Winterswijk actief met “The Misfits” en treedt zo nu en dan op als éénmansformatie.

Blended-5 probeert zo goed mogelijk te coveren en oefent met veel plezier bijna elke week. De groep speelt voornamelijk repertoire van formaties uit de befaamde sixties en doet dit voor ontspanning en beleving van de muziek uit de zestiger jaren.
Zo nu en dan wordt er opgetreden om ook anderen te laten genieten van de sfeer en de muziek uit deze gouden jaren van de popmuziek.

De zomerse zondagmiddagconcerten zijn entree vrij. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.