Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Deventer Jazz Orkest

profielfoto band 2016 Klein

Swingende afsluiting van het concertseizoen 2018.

Zondagmiddag 30 september sluiten we het seizoen af met een concert van het Deventer Jazz Orkest. De bigband, onder leiding van Edwin Neuteboom Spijker, heeft daarvoor een swingend programma samengesteld. Hiermee komt een einde aan de reeks van 24 voorstellingen in het Worpplantsoen, het oudste stadspark van Nederland. Dus pak deze laatste kans voor een dans. Het was een prachtig seizoen met hele mooie optredens in diverse muziekstijlen.

Het Deventer Jazz orkest heeft het concert de naam ‘Mercy, Mercy, Mercy’ meegegeven. Dit nummer van Cannonball Adderley staat bovenaan de setlist. Ook treffen we daar nummers van Buddy Rich Bigband en Blood Sweat & Tears aan. Uiteraard komt ook het American Songbook voorbij en zangeres Laura van Nyendaal kan zich hierin ook heerlijk uitleven. De bigband heeft er geen enkel bezwaar tegen als het publiek van de stoelen komt om te gaan dansen. Mochten de bladeren van de bomen vallen dan geldt natuurlijk; Mercy!

Ook dit laatste (gratis) zondagmiddagconcert is van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

PA210217 Klein

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.