Consumpties bij de Muziekkoepel

Beste bezoeker,

Wij stellen het op prijs als u uw drankje bij ons koopt. U steunt hiermee namelijk het muzikale programma van de zondagmiddagen. De bands kunt u gratis bekijken, zij worden door onze stichting betaald.

We begrijpen dat mensen eigen drankjes meenemen en dit is ook niet verboden. Echter door drankjes bij de kiosk te kopen, draagt u bij aan de mogelijkheid om de muzikale zondagmiddagen ook in de toekomst voort te kunnen zetten.
biertje

 

Proost en hartelijke dank,

 

Bestuur en vrijwilligers van de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Tango-orkest Toca Tango

toca TangoTango dansen in het Worpplantsoen

Op zondagmiddag 2 september treedt het Arnhemse tango-orkest Toca Tango op in de Muziekkoepel Nering Bögel. Dat niet alleen, er komen ook nog leden van een dansschool met hun mee. Ze maken in het Worpplantsoen een pop-up tangosalon en treden daar op en nodigen het publiek uit om mee te doen. Dit alles op de muziek van het orkest dat originele Argentijnse tango’s, walsen en milonga’s speelt.

Toca Tango bestaat uit 7 muzikanten en een zangeres. Door deze grote bezetting heeft ze een groot palet van verschillende klankkleuren en als gevolg daarvan een breed repertoire. De arrangementen worden speciaal voor deze bezetting geschreven door Albert van Dijk, de bassist van het orkest. Zij spelen zowel de klassiekers van Carlos Gardel, de traditionele tango's van o.a. Fransisco Canaro, de tango's uit de gouden periode van de veertiger jaren vertegenwoordigd door o.a. Osvaldo Pugliese en Anibal Troilo als ook de vernieuwende muziek van o.a. Astor Piazzolla en Daniel Binelli.
Laat je meevoeren naar de opwindende gevoelswereld van de tango, hopeloze liefde en bitterzoete herinneringen. Voor zowel de muzikanten als de luisteraars is elke uitvoering weer een nieuw avontuur. Liederen worden afgewisseld met instrumentale stukken, harmonie en contrast geven verscheidenheid, net als solo's en samenspel. Een middag om niet alleen te luisteren maar ook om te dansen als je gewoon niet meer stil kunt blijven zitten.

De gratis toegankelijke zomerse zondagmiddagconcerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.