Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Rose-île

Zondag 26 augustus.

De mooie naam Rose-île hoort bij een groep van 4 fijne muzikanten en bij hele mooie muziek. Zij brengen hun nieuwe programma: Club Chansons. 

Zangeres Toetie Rijnaard en haar 3 mannen brengen tango’s, rumba’s, walsen en luisterliedjes in het Frans, Spaans, Duits en Jiddisch. Vrolijke en melancholische melodieën alsook ritmische nummers om op te dansen of om gewoon van te genieten. Zij creëren een intieme sfeer van romantiek en melancholie. 
Toetie Rijnaard heeft in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd, zong in diverse groepen en deelt nu haar rijke ervaring met de huidige begeleiders. Haar prachtige warme stem past uitstekend bij de mooie klankkleur van de instrumenten. 
Deze worden bespeeld door Theo Worm (klarinet en gitaar), Gérard Baldeo (gitaar en basgitaar) en Nico Hoogland (accordeon).

Rose ile 8716 kopie klein

https://rose-ile.webnode.nl

 
Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.