Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

The Cheetahs en Blended 5

Sixties bands in Worpplantsoen tijdens Deventer Boekenmarkt

GEWIJZIGD PROGRAMMA!
Door familieomstandigheden bij de band Cheetahs kunnen zij NIET optreden. Het programma is gewijzigd: Blended 5 treedt op met Jules & Michèlle als intermezzo.
Zie https://www.facebook.com/benjamin.gretsch/posts/1757795137603763

 

CheetahsEr is altijd wat te doen in het Worpplantsoen. Tijdens de Deventer Boekenmarkt is het ‘Rock ’n Roll Time’ aan de andere kant van de IJssel. The Cheetahs, al weer sinds het Sixties Alive Scheg concert 2001 actief, en de nieuwe ouwe rockers band van Blended 5 staan zondagmiddag 5 augustus in de Muziekkoepel Nering Bögel. Het concert in het Worpplantsoen begint om 14.30 uur!

The Cheetahs trappen om 14.30 uur af met rock & roll, Indorock en country from the sixties. Afkomstig uit Deventer en begonnen als schoolband (1959 tot 1967) hebben de 5 musici in 1999 de draad weer opgepakt ter voorbereiding van het reünieconcert "Deventer Sixties Alive". Sindsdien worden weer regelmatig optredens verzorgd. De huidige bezetting van The Cheetahs is: Niek Lensvelt keyboard, Wil Evers gitaar en zang, Jannes Peters solo gitaar en Ton Sotthewes drums.

Blended 5 is een typische sixties band die is ontstaan in na het legendarische Scheg concert in 2001 waar 19 Deventer bands uit de jaren 60 optraden. Na Sixties Alive pakten steeds meer pensionado’s hun instrumenten weer op. Ook ‘los geraakte’ muzikanten zochten elkaar op waardoor er nieuwe groepen ontstonden. Zo ging het ook met Tonnie Bombeld - zang (Lightnicks), Ben Vroklage - bas (ValiantFighters), Joop Blom – sologitaar (The Mozarts), Jan Koeslag - toetsenist (Mitfits) en drummer Charles Beugelink.

De zomerse zondagmiddagconcerten zijn entree vrij. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Blended 5 foto 2

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.