Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Dreamin’ of Jessie en Volver

Zeldzaam Mooi Worpplantsoen 2018Zeldzaam Mooi Festival wordt gehouden op zondag 15 juli en begint al om 11.00 uur. Het wordt een bijzondere lustrumeditie dat aansluit bij het jubileumjaar Deventer 1250.
Je kunt in het Worpplantsoen genieten van een ontspannen sfeer, muziek en dans. De wel heel bijzondere markt met meer dan 75 kramen/standhouders is inspirerend en uitnodigend. Je loopt langs de mooiste vaak kunstzinnige artikelen en proeft puur eerlijke producten waarmee je je eigen picknick samen stelt.

Het muzikale programma is van 14.00 tot 17.00 uur. In de muziekkoepel treden vanaf 14.00 uur op, de band Dreamin’ of Jessie uit Hengelo en een ‘Fiesta de Baile’ door het Arnhemse zangkoor Volver.

Dreamin of Jessie promo 3Om 14.00 uur Dreamin’ of Jessie (piano, gitaar, mandoline en percussie): een semi-akoestische band die relatief onbekende liedjes met een oorsprong in pop, jazz, bluegrass, (Indie)pop en wereldmuziek vertolkt naar sferische nieuwe muzikale pareltjes. De formatie debuteerde op 'Muziek in de Straten' (Enschede) en speelde met veel plezier tijdens o.a. de huiskamerconcerten van ‘Muziek bij de Buren’. Muzikaal plezier en samenspel zijn sleutelwoorden bij Dreamin’ of Jessie en dat is goed te merken.

Om 15.00 uur is het ‘Fiesta de Baile’, een dansconcert van een uur dat gepresenteerd wordt door Volver, projectkoor voor Zuid-Amerikaanse muziek. Ze worden begeleid door een vijftal instrumentalisten en zingen liederen die uitnodigen tot dans, een ‘Fiesta de Baile’. Heerlijk swingende en melancholische nummers uit verschillende Zuid-Amerikaanse landen waaronder Colombia, Cuba en Venezuela. Dit alles onder leiding van oprichter en dirigent Gerard Schoren.
Het concert wordt afgesloten met een tweede optreden van Dreamin’ of Jessie. 

Neem je picknickmandje mee en kom er bij. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

 VolverSizedD71 5064

Het muzikale programma is van 14.00 tot 17.00 uur.
Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.