Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Americana party

Country, blues, folk en rock in Worpplantsoen

America Unlimited 2018Een Americana party op zondagmiddag 10 juni in het Worpplantsoen wil je niet aan je voorbij laten gaan. Vorig jaar was dit één van de successen in de Muziekkoepel Nering Bögel en het publiek vroeg nadrukkelijk om een vervolg. De band Americana Unlimited uit Apeldoorn met Rob Steneker in de gelederen speelde onlangs nog met groot succes op het 60-jarig artiestenjubileum van oom Ben Steneker.

Americana Unlimited laat country, blues, folk en rock samensmelten tot onvervalste en bruisende americana. De bandleden laten zich niet alleen inspireren door diverse muziekstromingen; ook het leven zelf vormt een grote bron van inspiratie. Het uitgebreide repertoire bestaat uit een aaneenschakeling van boeiende en vaak ook ontroerende songs, afgewisseld met instrumentale bijdragen van onder meer gitaar, accordeon, hammondorgel en mondharmonica. Ballads, uptempo nummers, traditioneel en modern, akoestisch en versterkt, het volgt elkar allemaal op en dat spreekt het publiek aan. Vince Gill, Emmylou Harris, Willy Nelson, Mavericks, Johnny Cash, Ilse Delange en Eagles, je gaat ze allemaal horen.
De samenstelling van de band: Belinda van Delden zang/gitaar, Rob Steneker zang/gitaar, Tom Kuyper basgitaar, Martin van Noort gitaar, Harry Kaal accordeon en hammond en Aad van Stijns drums.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Neem je picknickmandje mee, versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.