Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Senso

Senso ds.IMG 2818 MediumPrachtige parkconcerten in Worpplantsoen
In het jubileumjaar Deventer 1250 is er natuurlijk ook weer elke zondagmiddag wat te doen in het Worpplantsoen. De Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen opent op zondagmiddag 6 mei het concertseizoen met de Deventer popgroep Senso. Naast deze Prachtige Parkconcerten zijn er dit seizoen ook weer een aantal highlights: Op 17 juni het jubileumconcert van De Hanzezangers, 15 juli Zeldzaam Mooi Concert, 29 augustus Festival Old Dèventer en op 16 september het Korenfestival Deventer 1250.

Senso heeft een gewijzigde opstelling gekregen en weet zo telkens weer muzikaal te verrassen. De vierkoppige band van bandleider Harrie Brakel komt nu met vier frontvrouwen en nog een extra gitarist. Met deze tweede gitarist (in plaats van toetsenist) heeft het repertoire een nieuwe impuls gekregen. Dit komt mede door de deelname aan een drietal tribute middagen van ‘Deventer Doet’ in de HIP. Nummers van Joe Cocker en Michael Jackson kwamen zo op de setlist te staan. Een van vrouwen heeft inmiddels ook het lef gekregen om bij een tweetal nummers de saxofoon te bespelen. Het belooft een swingende seizoenstart te worden in het oudste stadspark van Nederland dat er weer uitnodigend bij ligt.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.