Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

John Kalma & Friends

Kleurrijke herfst in Muziekkoepel Nering Bögel

Muzikale duizendpoot John Kalma presenteert op zondagmiddag 13 september een kleurrijk muzikaal pallet. Samen met zijn muzikale vrienden verzorgt hij een afwisselend en spetterend optreden. John neemt je in zijn show mee naar het strand van Copa Cabana, ‘ons eigen’ kleine Café aan de haven, de indrukwekkende koele Highlands en de zonnige droomstad Kingston Town.
john kalma en fr. SmallOp deze nazomerse zondagmiddag pakt hij uit door zijn vrienden en speciale gastmuzikanten uit te nodigen en te mixen in een veelzijdig programma vol gezellige liedjes en spannende muziek. Klankkleuren wisselen elkaar af en zorgen voor een bijzondere sfeer in het park.

Accordeonist John Kalma is een veelzijdige muzikant en orkestleider. Hij bespeelt zijn accordeon als een heel orkest. Hij is de muzikale leider van Het Stijlorkest die De Kuip in Colmschate als thuisbasis heeft en hij maakt deel uit van het duo ‘Aj'emetz'ntweenband’. Ook begeleidt hij nog een koor en enkele talentvolle zangers en zangeressen waaronder zijn dochter Marloes die ook deze middag van de partij is. Al dit talent is afkomstig uit Deventer.

Het zondagmiddag concert is entree vrij. Vrijwilligers zetten de klapstoeltjes voor u klaar. In het park is een toilet aanwezig en vriendelijke geprijsde versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de nostalgische kiosk.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.