Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Solis Mio en Popkoor Breakout in Concert

Solis Mio Koor 0651 2 Medium80 zangers en zangeressen in de Muziekkoepel Nering Bögel

De Deventer zangkoren Solis Mio en Popkoor Breakout verwennen de liefhebbers op zondagmiddag 6 september met een gezamenlijk programma. Vanaf het podium van de Muziekkoepel Nering Bögel laten ze horen en zien wat ze allemaal in huis hebben. Dat is vooral veel variatie en verschillende klankkleuren en presentatie.

Zangkoor SOLIS MIO is 10 jaar geleden ontstaan vanuit vrijwilligers van de zorggroep Solis. Alle leden zijn vrijwilliger bij deze groep. Het koor bestaat uit zo’n 40 leden, in leeftijd variërend van 36 tot 85 jaar. Het koor wordt begeleid door dirigent Jack Savelberg, accordeonist John Kalma en pianiste Maps Adriaanse. Zij zingen bekende liedjes zoals evergreens, countrysongs, liedjes van het songfestival en stukken uit bekende musicals.

Popkoor BREAK OUT is 20 augustus 1996 opgericht in de gemeente Voorst. Het gemengde koor telt op dit moment ruim 40 leden en staat onder leiding van Marinke Hamers. Het repertoire bestaat uit popsongs van de jaren '60 tot heden, soul, ballads en evergreens. BREAK OUT werkt voornamelijk met speciaal voor het koor geschreven arrangementen, begeleid door muziek cd's. Hierdoor krijgt elk nummer een eigen "BREAK OUT"- jasje.

Met behulp van een professionele geluidsinstallatie zorgt onze geluidstechnicus bij optredens voor een goede mix van muziek en stemmen. Het concert is entree vrij, stoeltjes staan voor u klaar, de kiosk is geopend en er is een toiletvoorziening in het park.

BreakoutDSCI0196

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.