Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Senso - Uit je dak gaan

Senso geeft openlucht concert

SensoOp zondagmiddag 16 augustus staan er acht zangers en zangeressen van Senso op het podium van de Muziekkoepel Nering Bögel. Ze worden begeleid door hun eigen zeskoppige huisband onder leiding van Harrie Brakel. Zij traden vorig jaar met veel succes op in de Deventer Schouwburg en hopen nu met een openlucht concert in het historische Worpplantsoen ook het publiek te vermaken. Voor Harrie Brakel is het een thuiswedstrijd want hij is woonachtig net aan de andere kant van de dijk.

Senso brengt muziek uit de afgelopen vijf decennia met de nadruk op de 60er, 70er, 80er en 90er jaren. De acht vocalisten zingen afwisselend solo, in duet of trio maar spelen ook een rol in de backing. Iedere vocalist heeft een eigen sound en uitstraling, verrassend om mee te maken en een feest om naar te luisteren en te kijken!
Senso is ruim twee jaar geleden opgericht door Harrie Brakel, die eens iets helemaal nieuws wilde neerzetten. Hij merkte dat er behoefte bestond bij mensen om in een band te willen zingen. Hij heeft toen het initiatief opgepakt en ontwikkeld om met een stel muzikanten voor deze vocalisten een podium te bieden. De zangtalenten worden ondersteund door een team bevlogen deskundigen op het gebied van zang (techniek en beleving), beweging, regie en kleding. Ze brengen ballads, mid-tempo’s en natuurlijk de up-tempo's om lekker te kunnen swingen. Hierin schuwen ze geen stijl, kortom van soul naar rock, dus voor ieder wat wils, een ‘must see’ dus.

Het Senso-concert is entree vrij. Neem gerust je picknickmandje mee, de kiosk is geopend en er is een toiletvoorziening in het park.

Senso2.JPG

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.