Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Festival Old Dèventer viert 70 jaar vrijheid!

PosterFestivalOldDeventer2015Op woensdagmiddag 26 augustus vindt de derde editie plaats van het Festival Old Dèventer in het Worpplantsoen. De nostalgische Muziekkoepel Nering Bögel is dan weer het podium van een sfeervol openluchttheater. De memorial seniorenshow heeft het thema Deventer 70 jaar vrij! Het bevrijdingsprogramma omvat veel muziek en entertainment. De hoofd-act wordt verzorgd door Lily Kok, de Grande dame uit de vermaarde Snip en Snap Revue. Zij wordt begeleidt door het Delta Combo. Voorafgaand aan haar optreden komen ‘eigen’ Deventer artiesten aan bod die een ode brengen aan Jim Reeves, Cocktail Trio, Clif Richard en Elvis Presley. De presentatie is wederom in handen van good old showmaster Tonny Leerink. Een stoel reserveren kan. Zie de tekst aan het eind van dit artikel.

De mooiste tophits uit de jaren ’45 – ’65.
De memorial seniorenshow is vol met liedjes en herinneringen aan de naoorlogse jaren tot aan de beginjaren 60 toen de rock ’n roll zijn intrede deed. Voor de pauze brengt Ben Rondhuis een ode aan CLIFF RICHARD en ELVIS PRESLEY, Rein Pennekamp zingt de leukste liedjes van HET COCKTAIL TRIO en John Weideman roept zwoele herinneringen op aan zijn grote held JIM REEVES. Ook de anekdotes van Hannes van de Pletse en Willem van ut Achterholt in plat Dèventers ontbreken niet.
Na de pauze brengt Lily Kok, de Grande dame van René Sleeswijks vermaarde Snip en Snap Revue, haar bevrijdingsprogramma. Het is een keuze uit 20 jaar tophits van o.a. Vera Lynn, Jules de Korte, Marlène Dietrich, The Four Aces, Carpenters. Samen met het Delta Combo toert zij hiermee door het hele land. De memorial seniorenshow wordt afgesloten met een Grande Finale van alle artiesten.

Traditioneel welkomstdrankje ‘Pik-an-de lippe’.
Bij de Muziekkoepel Nering Bögel staan de stoelen voor het hooggeëerd publiek in theatervorm opgesteld. Maar je mag ook gerust met je eigen (rol)stoel komen en aanschuiven. Het vrijwilligersteam is daarbij behulpzaam en biedt je ook nog het gratis welkomstdrankje ‘Pik-an-de-lippe’ aan. Het gratis likeurtje is inmiddels traditie geworden. De organisatie heeft gezorgd voor de voorzieningen in het park zoals toiletten, ook voor minder validen, een rijwielstalling en de grote weide parkeerplaats voor auto’s.

Festival Old Dèventer begint om 14.00 uur en het festivalterrein is vanaf 13.00 uur open. De toegang is gratis en in de pauze is er een vrije gift collectie ter bestrijding van de kosten. Passende drankjes en versnaperingen zijn sympathiek geprijsd en natuurlijk wordt ter afsluiting weer de originele Kruudmoes geserveerd.

Festival Old Dèventer is mede mogelijk gemaakt door firma Nering Bögel en de Gemeente Deventer. Voor stoeltjes en tenten zijn donaties ontvangen van Rabobank en VSB-fonds.

Stoeltje Reserveren???

Dat kan voor 1 euro per stoel. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeldt uw naam en het aantal stoeltjes.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.