Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Bandera Latina

Bandera LatinaZwoele zomerse klanken in de Muziekkoepel Nering Bögel - Mediterrane muziek van Bandera Latina

Zondagmiddag 9 augustus treedt Bandera Latina op in de Muziekkoepel Nering Bögel van 14.30 tot 16.30 uur. Hun werkterrein ‘A musical journey around the world’ is het grensgebied van Mediterrane wereldmuziek, pop en jazz met als vertrekpunt de Rumba Flamenco stijl, bekend van o.a. The Gipsy Kings. De band voert u mee op een zoektocht naar de essentie van muziek. Onder leiding van gitaarvirtuoos Salvatore Giuseppe Sichi en met als speerpunt de indrukwekkende vocalen van diens zus Silvana, ontstaat een uniek geluid.

Swingend, ritmisch en een met nonchalance neergezette virtuositeit, Bandera Latina combineert al deze elementen moeiteloos. Dat geldt ook voor de diverse stijlen die de band weet samen te smelten; van volksmuziek tot jazz, van pop tot klassiek, alles komt samen in de muzikale smeltkroes om uiteindelijk een heerlijke notenmelange te vormen. Ze brengen een spetterend en veelzijdige programma met een keur aan ritmes en stijlen. Door het typische gebruik van ‘golpes’ (ritmische tikken op de kast van de gitaar), virtuoos gitaarspel en gepassioneerde zang weet de band ieder publiek voor zich te winnen.
Bandera Latina dat bestaat uit: Salvatore Giuseppe Sichi – (solo)gitaar, mandoline en vocals, Silvana Sichi – leadvocals en piano, Michiel van Gessel – ritme gitaar, Hans Anderson – Bas en Kenneth Stone – percussie, drums, backing vocals.

Hipstich haakt in bij concert

Hipstich is een groep van ruim 50 aangesloten breisters en haaksters (alle leeftijdscategorieën) die al twee jaar elke tweede en vierde dinsdag in de maand bij elkaar komen in café de Hip op de Brink. Ze maken o.a. omslagdoeken, truien, sokken, handschoenen met of zonder vingers, knuffels, dekens, bloemenslingers, etc. Door jong en oud samen te brengen leren ze van elkaar en worden enthousiast door wat ze zien. Dit keer treden ze naar buiten en vertonen ze kun kunsten in het Worpplantsoen. Schuif gerust aan en doe mee.

Het concert is entree vrij. Neem gerust je picknickmandje mee, de kiosk is geopend en er is een toiletvoorziening in het park.

Hipstich20150609 201816 Large

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.