Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Swingtime

Deventer Swing Orkest 2014 MediumDeventer Swing Orkest in Muziekkoepel Nering Bögel

Naast springtime is er nu ook Swingtime in het Worpplantsoen op zondagmiddag 21 juni.
Het fameuze Deventer Swing Orkest, met al net zo'n rijke historie als het oudste stadspark van Nederland, treedt op van 14.30 tot 16.30 uur. Het orkest dat in 1925 is opgericht en grote bekendheid verwierf als PTT fanfare bestaat nu al 90 jaar.

Het orkest is vanuit de liefde voor de muziek, de 'swing' en presentatie meegegaan met de tijd en al jaren lang een big band die mensen weet te vermaken. Dirigent Ywo Lamonaca weet de 20 leden te inspireren tot uitstekende prestaties. Zo traden zij onlangs nog op bij de Bevrijdingstaptoe in het Ga Eagles stadion. De mensen die toen aan de overkant zaten van de hoofdtribune kregen niet veel van dit optreden mee maar hebben nu zeker de kans van dichtbij te genieten van hun muziek. In een traditionele bigband-bezetting spelen ze een groot scala aan muziekstijlen. Glenn Miller maar ook Adele, Count Basie tot aan Gnarls Barkley. Swing, pop, funk, latin, vele stijlen komen voorbij. Met begeleiding van een combo, en m.m.v. een zangeres staan wij garant voor een spetterend optreden.


De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk.

 

Op zondagmiddag 21 juni is er ook een een leuke Workshop voor kinderen verzorgd door: STOF EN SPUL.

2014 06 29 14.35.19 Medium

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.