Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Klassiek in de Koepel

WAK.CFiKUmHW8AAurWN.jpg largeOp zondagmiddag 7 juni staat het programma in de muziekkoepel volledig in het teken van de Week voor de AmateurKunst WAK).

Meer informatie over de WAK zie www.wakdeventer.nl

Het wordt een gevarieerd programma dat is samengesteld door Leny Stappers.

'Kinderen maken muziek' is mede door Koningin Maxima en het Oranjefonds gelukkig weer actueel in de publiciteit gekomen. Het muziekonderwijs krijgt en verdient ook die aandacht. Rond het optreden van het Kamerkoor De Hoventoon en het Deventer Symfonisch Orkest zijn een aantal jeugdige musici geprogrammeerd. Er staan die middag maar liefst 10 optredens op het programma. Jonge mensen die bij De leeuwenkuil worden opgeleid voor o.a. piano, cello, viool door de docenten Henriette Aberson, Mirjam Agtsteribbe, Coert Bremmers, Mark van Hoof en Leny Stappers. Zij spelen werken van o.a. H. Purcel, F. Chopin, Rachmaninov, F. Schubert en P.J. Tjaikowsky.

Voor het programmaoverzicht van deze middag zie onze kalender.
De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.