Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Sevilla Olé

Los Pajaritos 2 MediumSpaanse zondagmiddag met De Rozenfabriek

Het Worpplantsoen wordt op zondag 31 mei omgetoverd in Spaanse sferen. In de muziekkoepel strooit het dansatelier van Jorien Maters met haar dansatelier De Rozenfabriek met zonnige klanken, flamenco muziek en dans. Je waant je op vakantie in Andalusië. Er zijn optredens van het duo Flor de Lis en de Spaanse zanggroep Los Pajaritos.

Het duo Flor-de-Lis brengt Flamenco en Spaanstalige muziek in een intieme sfeer. Met zang en gitaar spelen Natasja LaValletta en Bart Guichelaar-Villerius gevoelige en swingende nummers op geheel eigen wijze.

"Los Pajaritos" is Deventers eigen 7-vrouws flamencoformatie. Is het een koor? Is het een band? Nee... het zijn Los Pajaritos! Niet te vangen in een kooitje. Zeven dames met het hart op de juiste plaats... geworteld in de Deventer aarde maar met hun 'corazón' in de Spaanse zon...! Ze zingen Spaanstalig, meerstemmig, hartverwarmend, vrolijk, hier en daar wat melancholisch...met een lach en een traan... Hun liefde voor muziek en Spanje werkt aanstekelijk. Wedden dat u niet stil kunt blijven zitten? Bij gelegenheid zijn ook de Flamenco dansers van 'de Rozenfabriek' er bij om het plaatje helemaal compleet te maken... u waant zich zowaar regelrecht in Sevilla... Olé!

De openluchtvoorstelling is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de nostalgische kiosk.

FlordeLis Large

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.