Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

4Jazz&Co

Affiche 4JazzoAls de zon een beetje mee wil werken wordt het op zondagmiddag 17 mei een muzikale picknick in het Worpplantsoen. Liefhebbers van jazz kunnen hun hart ophalen aan het optreden van 4Jazz&Co in de Muziekkoepel Nering Bögel. De gerenommeerde musici komen uit de Achterhoek, ze weten dus wat 'an-goan' is. Het jazzcombo o.l.v. Ad Rats komt met zangeres Monique Beijer naar Deventer.

Ad Rats is een veelzijdige muzikant die zowel in de sixties en pop (gitaar en basgitaar) als in de jazz (contrabas) zijn sporen heeft verdiend. Momenteel speelt hij ook in het collectief van Dokter, Jazz & Co. De verdere bezetting is op piano, Richard van Rossem, op saxofoon Frank Deurvorst en op drums Piet Volbeda. Zij brengen bekende jazz-standards, nummers die gemakkelijk in het gehoor liggen. Voor het vocale werk komt zangeres Monique Beijer mee met de Achterhoekse formatie. Met verve en passie vertolkt zij heerlijke en toegankelijke jazzy songs.

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.