Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Bevrijdingsdag 5 mei

Big Band Twello JH20130519 1 25 MediumBevrijdingsdagconcert door Big Band Twello

Op Bevrijdingsdag, dinsdagmiddag 5 mei, is er een concert in het Worpplantsoen. Het concert wordt gegeven door Big Band Twello en sluit mooi aan bij de overige activiteiten die dit jaar ter gelegenheid van de viering van 70 jaar vrijheid in Deventer worden georganiseerd. In het Worpplantsoen, het oudste stadspark van Nederland, vind 's middags voor kinderen ook het Bevrijdings-spelspektakel plaats. Het wordt vast weer heel gezellig in het park.

Bigband muziek roept herinneren op aan de grote voor- en naoorlogse showorkesten. Al bijna 65 jaar weet de Big Band Twello, met een gevarieerd aanbod van jazz, blues en pop nog steeds menig muziekliefhebber te verrassen. Onder leiding van Edwin Neuteboom Spijker en met de zoetgevooisde klanken van zangeres Aline Frieling als prachtige omlijsting, weet men menig hart te raken. De swingende muziek zorgt er vaak voor dat vele voetjes van de vloer gaan. Sterker nog, slechts als ze de Big Band Twello zouden kennen bij Duyvis, weten ze wanneer er een fuif is!
Het Bevrijdings-spelspektakel voor kinderen wordt georganiseerd door de stichtingen De Zwarte Hond en Stichting Vrij. Er komt o.a. een klauterbaan, een zeepkistenrace en springkussens.
Zoals ook op de zondagen staan de vrijwilligers van de muziekkoepel met de nostalgische kiosk er voor de versnaperingen. Het speciale concert is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.