Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Open Podium Amateurkunst

Open podium in het Park

De Week van de Amateur Kunst (WAK) is een landelijk evenement dat ook in Deventer van 25 mei t/m 2 juni 2013 plaatsvindt. In dit kader is er op zondag 2 juni vanaf 14.00 uur een Open Podium programma samengesteld door Bureau Kunstcircuit. Deze gratis voorstellingen worden gegeven in en rond de Muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen. Op het programma staan optredens van o.a. singer/songwriter De Reisgenoot, Atelier de Rozenfabriek met flamenco, buikdans en tango en Afrikaanse dans en percussie demonstraties.

  • 14.00-14.30        Enrico Berretta
  • 14.40-14.55        Dansatelier de Rozenfabriek
  • 15.00-15.15        Fola Percussie
  • 15.15-15.30        De reisgenoot
  • 15.30-15.45        Afrikaanse dans
  • 15.45-16.00        De reisgenoot

Op de website van  www.wakdeventer.nl vind je onder ‘programma’ het dagprogramma en maak je keuze. Een groot aantal voorstellingen waaronder de voorstellingen in de Muziekkoepel Nering Bögel op zondag 2 juni zijn helemaal gratis! Doe mee, kom kijken en luisteren tijdens de WAK in het Worpplantsoen.

Doe ook mee met de WAK Fotowedstrijd van Bureau Kunstcircuit 

Maak een foto van jouw favoriete WAK voorstelling/concert/expo! Het fotogenieke Worpplantsoen met de fraaie Muziekkoepel en de Deventer toren op zicht afstand leent zich daar ook uitstekend voor. Heb je een leuke foto gemaakt tijdens de WAK, mail hem naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De mooiste, leukste en/of grappigste foto’s komen op de website en je dingt mee naar WAK-fotoprijs bestaande uit een ‘podium bon’ t.w.v. euro 100,00. De beoordeling wordt gedaan door Bureau Kunstcircuit..

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.