Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Dag van het Park

Het Worpplantsoen is zondag 26 mei het decor van de Dag van het Park. Dit landelijke evenement wordt voor de 6e keer georganiseerd in Deventer. Tussen 12.00 en 17.00 uur staan er leuke activiteiten voor jong en oud op het programma.

Kijk voor meer informatie op de www.deventer.nl/dagvanhetpark

Het geplande optreden van het Symfonisch Orkest van zondag 26 mei is wegens de slechte weersvooruitzichten afgelast. Het risico is te groot om de kostbare instrumenten zoals de violen en cello’s bloot te stellen aan de natte weersomstandigheden. Muziekkoepel nering Bögel en DSO proberen het geplande concert op een latere datum wel door te laten gaan. Omdat de zomeragenda van de Muziekkoepel al vol is wordt gedacht aan een mooi zomeravond concert. Eens zal het toch eens mooi weer gaan worden……

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.