Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Swingende afsluiting met Big Band Twello

 

De wekelijkse goed bezochte zondagmiddag concerten in de Muziekkoepel Nering Bögel worden op 29 september swingend afgesloten.
De Big Band Twello bestaande uit 20 musici komt daarvoor naar het Worpplantsoen in Deventer.
Vanaf mei werden er 18 concerten gegeven waarbij velerlei muzieksoorten te beluisteren viel met als hoogtepunten het openingsconcert op Koninginnedag en het Britten Jeugdstrijkorkest. Jammer genoeg moest vanwege slechte weersomstandigheden drie klassieke concerten (Prima Piano, Deventer Symfonisch Orkest en Abraham Gezien) worden afgelast. Deze concerten krijgen volgend jaar zeker een herkansing.

 

Hopelijk werkt het weer voor dit laatste optreden een beetje mee en kan het publiek genieten van swingende muziek in herfstkleuren. Big Band Twello genoot in vroeger jaren grote bekendheid onder de naam Twellodians. Nog steeds is deze 65 jaar oude naam aan de ‘vereniging’ verbonden maar wordt er opgetreden onder de naam: Big Band Twello.
De leden van het orkest zijn allen pure liefhebbers maar wel van een gedegen kwaliteit. Het orkest beschikt over een veelzijdig repertoire van goede dans-, concert- en luistermuziek. De secties saxofoon, trompet en trombone wordt aangevuld met de begeleiding van bas, drum, gitaar en piano. Zangeres Aline Frieling verrijkt de kleur van het orkest met haar aanwezigheid en zang. De leden van het orkest zijn tijdens optredens altijd stijlvol passend gekleed. Een mooie gelegenheid om weer eens opnieuw kennis te maken met swingende bigband muziek, van Swing tot Latin en van Bebop tot Rock!

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.