Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Paradise - Deventer Op Stelten

Het Worpplantsoen is dit jaar drie dagen lang het decor voor een theatraal en vermakelijk ‘paradise’ met een fonteinbar, een zweefmolen, kleine acts en tentjestheater. Geschikt voor jong en oud!

Zo kun je tijdens de hilarische voorstelling ‘Bellevue’ van De Stijle, Want (NL) op zeer intense wijze vier beroemdheden ontmoeten. Speel mee met de muziekbingo van Mama Roux (NL), volg de reis van je (zelfgeschilde) biologische aardappel met ‘Knol d’Amour’ van Superhallo (NL) of beleef een onvergetelijke trip van vijf minuten in een Renault 4 van Cie Tu T’attendais à Quoi? (FR) met de Nederlandse première van ‘La 4L Infernale’.
Neem plaats aan de mobiele bar ‘Chez Jopie’ of stap in bij ‘Delinus 03’, het kleinste taxibusje ooit. Voor de
kleine festivalbezoeker is er de theatrale draaimolen ‘Le P’tit Manège’ van Cie des Quatre Saisons (BE). Ook uit België is ‘Boucherie Bacul’ van Pikz Palace, een echte ouderwetse slagerskraam, maar dit keer zonder vlees…
Bij de fonteinbar kun je terecht voor een hapje en drankje, terwijl Radio Barkas (NL) fijne vinylplaatjes draait. Of ga mee op reis met Les 3 Points de Suspension (FR) i.s.m. Bolwerk (BE) en Strangelings (UK) in de speciale productie ‘Looking for Paradise’.
In de muziekkoepel hoor je de meest uiteenlopende gedachten tijdens een diner aan de ‘Gedachtentafel’ (NL) en verder is het futuristische kunstwerk ‘Saksenros’ van de Deventer kunstenaar Freerk Wieringa (NL) te zien.

  • VRIJDAG 5 JULI:  20.30-22.00 uur
  • ZATERDAG 6 JULI:  12.30-17.00 uur en 20.30-22.00 uur
  • ZONDAG 7 JULI:  12.30-17.00 uur

Meer informatie op de website van VVV-Deventer

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.