Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Seizoen 2020

Klinkende namen in de koepel
75 jaar Vrijheid met Jan Vayne & Jan Wolfkamp

Jan VayneKomend zomerseizoen zijn er in de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen van mei t/m september weer de gratis zondagmiddag concerten. Klinkende namen staan op het programma. Naast deze concerten zijn er nog vijf specials: Koningsdag, 75 jaar Vrijheid, Midzomer Multicultureel Muziekfestijn, Zeldzaam Mooi Concert en Festival Old Dèventer. Het evenement 75 Jaar Vrijheid, met Jan Vayne aan de vleugel & Jan Wolfkamp op percussie, springt er bovenuit vanwege het uitgebreide randprogramma. Verder zijn in het Worpplantsoen artiesten als Hakim (Sesamstraat), Flower to the People, Marjolein Meijers (Berini tot Solex) en de bands Americana Unlimited en Bandera Latina en nog vele anderen te bewonderen. 

Het evenement 75 Jaar Vrijheid vindt plaats op Eerste Pinksterdag zondag 31 mei. Naast de hoofdact Jan Vayne & Jan Wolfkamp treden ook een aantal Deventer musici op waaronder Stadstroubadour Maarten van Veen. Er is een Storytelling door bekende Deventer sprekers, een Expo-wandeling waarbij organisaties zich presenteren wat vrijheid voor hen betekent, een kids-programma met Colorfull Circle en F.R.I.S. verzorgt het sportieve ludieke onderdeel. Het evenement is gericht op alle leeftijden en bij mooi weer gaat de picknickweide zeker open.

De overige specials zijn: Maandag 27 april Koningsdag concert. Zondag 21 juni Midzomer Multicultureel Muziekfestijn met toppers op het gebied van Wereld muziek. Zondag 5 juli Zeldzaam Mooi Concert met een creatieve markt. Woensdag 26 augustus het unieke seniorenfestival Old Dèventer.

De wekelijkse zondagmiddagconcerten zijn dit jaar weer van 14.30 tot 16.30 uur. Aan het  programma wordt gewerkt. Opgave hiervoor is niet meer mogelijk. In april wordt het complete programma bekend gemaakt op www.muziekkoepelneringbogel.nl.

20180427 154625

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.