Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Festival Old Dèventer

Poster Festival Old Deventer 2017Mokum aan de IJssel in Worpplantsoen

De stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen viert haar 5-jarig bestaan. Ook het festival Old Dèventer wordt voor de vijfde keer gehouden in het Worpplantsoen. Het vindt plaats op woensdagmiddag 30 augustus aanvang 14.00 uur en heeft als thema ‘Mokum aan de IJssel’. Hiervoor heeft de jubilerende stichting het oer Amsterdamse gezelschap Rondje Mokum naar Deventer gehaald.

Rondje Mokum geniet met hun voorstellingen grote bekendheid. Eerder dit jaar traden de Amsterdamse artiesten nog met veel succes op in het Concertgebouw. Hun show omvat veel Amsterdamse gein, sentiment en gezellig meezingen of zoals ze het zelf zeggen: live muziek vanuit het hart van echte Mokummers. De bekende accordeonist André Vrolijk heeft de muzikale leiding.

Verder staan op het programma de zangeres Jo Ann uit Hoofddorp met o.a. liedjes van Willeke Alberti, Anneke Grönloh en Conny Vandenbos en de Deventer zanger/gitarist Ben Rondhuis brengt een ode aan Eddy Christiani. De presentatie is in handen van good old Tonny Leerink.

Gratis toegang
Vanaf 13.00 uur is het festival terrein open en worden bezoekers verwelkomt met een Deventer Koek Bijtje en vrolijke accordeonmuziek van Jan Veldkamp.
Er zijn voldoende voorzieningen in het park voorhanden en om verzekerd te zijn van een zitplaats kan men een klapstoeltje voor slechts 1 euro reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je mag ook je eigen (rol)stoel meenemen.

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.