Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Zeldzaam Mooi, Eastwood en Martin van de Vrugt

Mooie kunsten in de Muziekkoepel

Het publiek wordt verwend op zondag 16 juli in het Worpplantsoen. Tijdens de Zeldzaam Mooi markt wordt er gemusiceerd in de Muziekkoepel Nering Bögel. Het concert begint om 14 uur. Kunstzinnige producten en mooie muziek laten zich uitstekend combineren. Daarbij is er ook nog eens van alles lekker te eten en te drinken. In de koepel staan twee publiek gerichte optredens: uit de stedendriehoek de band Eastwood en de Deventer singer/songwriter Martin van de Vrugt.

Martin van de VrugtMartin van de Vrugt is meer dan een singer-songwriter alleen. Sinds 1980 schrijft en speelt hij zijn eigen nummers, zich zelf begeleidend op akoestische gitaren en harmonica. In zijn jeugd geïnspireerd door o.a. Bob Dylan, Joni Mitchell en Neil Young maar later ook de traditionele (Amerikaanse) folk, country, jazz en blues begon Martin in 1980 als straatmuzikant en werkte zich op naar vele kleine en grotere podia in Nederland en daarbuiten. Zijn shows zijn afwisselend dynamisch en verstild, zijn liedjes ontroeren, niet in de allerlaatste plaats omdat Martin feilloos zijn visie op gevoelens over de wereld en zichzelf weet te vangen en weet om te zetten in mooie teksten, tijdloze muziek en niet in het minst omdat hij er genoegen in schept de dialoog aan te gaan met het publiek.

EastwoodEastwood brengt een breed repertoire aan covers uit diverse decennia in semi-akoestische setting. De band is verrassend in de uitvoering, maar ook in geluidsvolume. Geschikt voor elke locatie dus zeker ook in het Worpplantsoen. Of het nu gaat om een mooi luisterliedje, stevige rocksong of swingende discoknaller, ze doen de toeschouwers altijd graag een plezier.
Daarbij is het spelen van verzoeknummers voor Jeroen Zwijsen, percussie/zang, Déna Kip, gitaar/zang, Jarno Huisstede, bas en Stef Michielsen, keys een uitdaging die ze graag aangaan.

Let op! In verband met de markt Zeldzaam Mooi is de aanvangstijd gewijzigd. Het concert begint om 14 uur!

 

Zeldzaam Mooi van 11:00 - 19:00 uur

ZeldzaamMooi2017Tijdens de vierde editie van het zeldzaam mooi festival in het Worpplantsoen in Deventer kun je genieten van een ontspannen sfeer van muziek van Stichting Muziekkoepel Worpplantsoen en Andor Draait Plaatjes. Kunstenaar Andor Driessen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op het zeldzaam mooi festival zorgt Andor voor de muzikale omlijsting met oude vinyl singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.
Je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 20 bijzondere foodtrucks en/of foodkramen en je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt. Op de zeldzaam mooie markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan 75 verschillende marktkramen is er voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst, woonaccessoires, tot tassen, kleding en nog heel veel meer.
Speciaal voor de mannen is een ontspannen plekje gereserveerd waar je je ter plekke kunt laten scheren door de Heeren Scheersalon. Ook zijn er verschillende workshops en demonstraties van deelnemers; zoals een workshop mozaïek voor jong en oud van Sunny Art Atelier, hoor de geheime tips en tricks van de bloemstylisten van Bloomon of ga boogschieten met Handboogschieten Deventer en volg een demonstratie houten handbogen maken. Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken met hele speciale activiteiten zoals; een mobiele skatebaan met skateboarden clinics, dus neem gerust je skateboard, stuntstep of BMX mee! Voor de allerkleinsten is er een springkussen en zijn er mega zeepbellen demonstraties van Frans van de Kamp, kinderschmink en meer. Parkeren en entree zijn gratis.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.