Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Dames van Adel en Mannen van Lood

Band battle in Muziekkoepel Nering Bögel

MannenVanLoodSmallWordt het een battle tussen de Dames van Adel en de Mannen van Lood?
Zij  staan op zondagmiddag 18 juni in het Worpplantsoen.
Veroorzaakt door enig toeval staan zij samen op het podium. De adelijke dames en loodmannen kennen elkaar gelukkig al dus het zal alleen maar een feestelijke strijd worden. Gezien het luisterrijke repertoire van beiden valt er voor de stoelenzitters, bierbankleuners, statafelhangers en picknickers veel te genieten.

De Mannen van Lood zijn vier Deventer muzikanten die je met hun liedjes op een prettige manier weten te raken. In hun liedteksten steken zij de draak met de pijnlijke, schrijnende kant van het leven. Altijd met humor én met een hoog meezing-gehalte.
Alle onrust die de Mannen zaaien, wordt ruimschoots gladgestreken door de Dames van Adel. Met hun driestemmige versies van bekende popnummers zorgen zij ervoor dat het publiek na afloop weer met een gerust hart huiswaarts kan. Het belooft een bijzondere middag te worden en...misschien hebben de Mannen en de Dames samen nog wel een verrassing in petto. Je weet maar nooit!

De middag begint om 14.30 uur met de Mannen van Lood. De Dames van Adel nemen om 15.30 uur het stokje over.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Dames van Adel publiciteitsfoto

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.