Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Festival Old Dèventer

Sgt. Wilson’s Army Show in Muziekkoepel Nering Bögel

Poster Festival Old Deventer 2016De vierde editie van Festival Old Dèventer is op woensdagmiddag 24 augustus in het Worpplantsoen. Het oudste stadspark van Nederland wordt dan omgetoverd in een sfeervol openluchttheater. Op het podium van de Muziekkoepel Nering Bögel wordt een schitterende show opgevoerd. Als hoofdact is de Sgt. Wilson’s Army Show aangetrokken en het voorprogramma wordt verzorgd door de Deventer Hanzezangers. De presentatie is net als in vorige edities in handen van good old showmaster Tonny Leerink.

Sgt. Wilson’s Army Show

Deze muzikale show doet de tijd herleven van de jaren vijftig. Denk daarbij aan de swingende sound van Glenn Miller, de Andrew Sisters, Doris Day, Rosemary Clooney, Frankie Lane, Vera Lynn en vele anderen. Onder commando van Sgt. Wilson brengen Peggy, Rose en Donna al deze muzikale herinneringen in originele outfits over en met veel interactie aan het hooggeëerd publiek. Het najaar wordt deze show in Canada opgevoerd en dit jaar toeren ze behalve door Nederland ook in Denemarken, België en Duitsland.

De Hanzezangers en ‘Pik-an-de lippe’

Dit mannenkoor dat Deventer internationaal vertegenwoordigd wordt aangevoerd door de Deventer Stadsomroeper Gunther Kropp. Samen met hen wordt er een toost uitgebracht met een traditioneel Dèventer glaasje Pik-an-de-lippe dat gratis wordt aangeboden door Nering Bögel.
In het park staan de stoelen in theatervorm opgesteld. Om verzekerd te zijn van een stoel kun je ook via de website een stoel reserveren voor slechts 1 euro. Maar je mag ook gerust met je eigen (rol)stoel komen en aanschuiven. Verder zijn er voorzieningen in het park zoals dames en heren toiletten, EHBO, catering tentjes, een minder validen toilet, een rijwielstalling en de grote weide parkeerplaats voor personenauto’s.

Stoel Reserveren?
Wilt u zeker zijn van een stoeltje?
Reserveer dan een stoel voor 1 euro per stuk via een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via onze contactpersoon. U kunt ook een 'eigen tafel' met twee banken reserveren voor 15 euro (circa 10 personen). Contante betaling op het festival.

Festival Old Dèventer begint om 14.00 uur en het festivalterrein is vanaf 13.00 uur open. De toegang is gratis en in de pauze is er een vrije gift collectie ter bestrijding van de kosten. Passende drankjes en versnaperingen zijn sympathiek geprijsd en natuurlijk is er na de voorstelling de originele Kruudmoes.

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.