Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Trio Charolina

ChalinaIMG 7552ArtEZ musici geven concert in Worpplantsoen

Na een drietal schitterende evenementen in het Worpplantsoen is het nu weer tijd voor een ‘gewoon’ zondagmiddagconcert in de Muziekkoepel Nering Bögel. Op zondagmiddag 31 juli treedt daar Chalina Smit op met haar trio Charolina. Zij hebben elkaar in Zwolle leren kennen op het ArtEZ conservatorium. Kom kijken en luisteren en neem je picknickmand en kleedje mee en geniet van de zomerse muziek.

Charolina, is het muzikale trio van zangeres Chalina Smit, gitarist Roy Hingstman en drummer/percussionist Jasper Hilgerink. Charolina brengt met haar trio een gevarieerd programma ten gehore met onder andere uitstapjes naar jazz, Braziliaanse muziek en pop. Chalina's liefde voor muziek begon al op 4 jarige leeftijd met een viool. Heel wat jaren later raakte ze op 15 jarige leeftijd door Michael Jackson geïnspireerd om te gaan zingen. Ze heeft producties gespeeld bij de Musical Makers in Nijmegen en in Deventer de straattheateropera productie 'Molen Wind en Water'. Ook deed ze mee aan de Mattheus Passie, Het Kozakken Evenement, Dickens Festival en Deventer op Stelten. Chalina studeert nu jazz&pop zang aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle met bijvak improvisatie en compositie. Waar ze eerst van de musical/muziektheater kant kwam wil ze zich nu helemaal focussen op fusion, jazz en eigen composities. Kom allen kijken en geniet van de zomerse muziek!

Het wekelijkse zondagmiddag concert is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de mobiele kiosk.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.