Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Tom Veltien met FourK

Jonge talenten in het Worpplantsoen

Jonge talenten uit de regio komen op zondagmiddag 3 juli optreden in de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen.
Eén ervan is de 19 jarige gitarist Tom Veltien die onlangs op Ribs & Blues in Raalte op het hoofdpodium stond met een professionele begeleidingsband. Eerder dit jaar gaf hij een concert het het Hoftheater te Raalte en op 10 december staat Tom in de Deventer Schouwburg op het GitGo Bluesfestival.

FourK is een groep jonge musici die elkaar gevonden hebben bij hun muziekopleiding in Zwolle. Hun motto is: “Wij zijn een simpele band, die vooral de muziek belangrijk vindt. Wij willen dan ook liever dat onze muziek bekend wordt, dan dat wij dat zelf worden.”. Het zijn: Amber van Dijk zang, Rianne Voorberg saxofoon, zang en toetsen, Tom Veltien gitaar en Mark de Boer drums. Het genre dat ze spelen is pop/funk en een beetje soul en het zijn o.a. door hen zelf gemaakte liedjes.

Het concert is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij en neem gerust je picknickkleedje mee. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de mobiele kiosk.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.