Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Vocal Group Notes

Vocal Group Notes
Johan Bakker met Vocal Group Notes in Worpplantsoen.

Johan Bakker die in maart een glansrol vervulde in The Passion Deventer komt op zondagmiddag 26 juni met zijn Vocal Group Notes naar het Worpplantsoen. In de Muziekkoepel Nering Bögel geven zij een show maar dat is nog niet alles. Fingerstyle gitarist Harold Koll verzorgt een prachtig intermezzo op zijn akoestische gitaren.

Vocal Group Notes is een enthousiaste groep van 11 zangers en zangeressen, opgericht in 2013. Johan Bakker is naast één van de zangers ook muzikaal leider en schrijver van de vernieuwende en eigentijdse arrangementen. Johan is een muzikale duizendpoot. Hij is ook toetsenist van de band Flame en was onlangs te zien als solist in The Passion. De leden van Notes laten bij hun verzorgde optredens altijd hun enthousiasme en plezier zien en dat werkt aanstekelijk!

Fingerstyle gitarist Harold Koll was altijd een vaste gast in het vermaarde internationale Acoustic Strings Guitarfestival in Raalte met grootheden als Tommy Emmanuel waar hij veel van op stak. Harold maakt transcripties van muziek van zijn favoriete gitaristen en speelt ook eigen composities en staat daarbij bekend om zijn mooie melodieën.

Het concert is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij en neem gerust je picknickkleedje mee. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de mobiele kiosk.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.