Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Deventer Swing Orkest

Swingende picknick in het Worpplantsoen.

DevSwingOrkestVorig jaar kon het concert van het Deventer Swing orkest wegens regen niet door gaan. Op zondagmiddag 19 juni krijgt de band en de weersomstandigheden een herkansing. Laten we hopen dat het een zonnige dag wordt en dat vele fans van het orkest en liefhebbers van bigband muziek aan hun trekken komen. Een optreden in de Muziekkoepel Nering Bögel werkt inspirerend en ontspannend voor musici en publiek.

Het Deventer Swing Orkest is een band met 22 enthousiaste leden. Ondanks deze nieuwe naam in de Deventer muziekwereld heeft het orkest een rijke historie. Het komt voort uit het voormalige TNT-orkest en daarvoor zelfs nog (1925) als PTT Fanfare! De huidige groep bestaat uit blazers en een combo. De muziek varieert van swing, pop, latin tot jazz. Het Deventer Swing Orkest staat onder leiding van Ywo Lamonaca.
Sinds kort is Arla Brandsma de zangeres van het orkest. Zij heeft met succes het conservatorium afgerond en zal de 19e laten zien dat zij over een stem met veel power beschikt. Zij beheerst niet alleen het wat steviger repertoire, ook de ingetogener en kleinere nummers vertolkt zij uitermate indrukwekkend. Ook zal Marco Mensink, bekend zo niet beroemd in de wijde omtrek, deze middag een aantal nummers ten gehore brengen. De beide vocalisten hebben er mede voor gezorgd dat het repertoire een fikse uitbreiding heeft gekregen. Daarnaast speelt het DSO uiteraard ook volop standaard swing- en jazznummers, waardoor heel gevarieerd programma wordt gebracht.

Het concert is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij en neem gerust je picknickkleedje mee. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de mobiele kiosk.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.