SENSO = een muzikale picknick

SensoSmallHarrie Brakel, de bandleider van SENSO, hoeft de weg maar over te steken voor het optreden op zondagmiddag 12 juni in de Muziekkoepel Nering Bögel. Het Worpplantsoen is een echte thuiswedstrijd voor hem en zijn band, zangers en zangeressen. Anderhalf jaar terug brachten zij het programma Senso Goes Nederpop in de Deventer Schouwburg. Dit keer kan het maar zo een vrolijke picknick worden als het weer maar mee werkt.

De Deventer band Senso, bestaand uit 5 vocalisten en 6 muzikanten, heeft een nieuw en gevarieerd repertoire! Ze geven hun eigen interpretatie aan bekende en minder bekende ballads, mid-tempo’s en natuurlijk ook up-tempo nummers om lekker op te swingen! Met maar liefst 5 vocalisten staat natuurlijk meerstemmigheid centraal. De zangeressen wisselen elkaar af in lead en backing, duetten en trio’s. Daarbij is het repertoire heel divers: van pop (Natascha Beddingfield, Rihanna, Duffy), via rock (Melissa Etheridge, Anouk, Skunk Anansi, Bruce Springsteen) tot disco(The Jacksons, Whitney Houston, Aretha Franklin). Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen uiteindelijk met de voetjes van de vloer gaat.

Bezetting: Harrie Brakel – lead gitaar. Hugo Ankersmit – slag gitaar en zang, Jim Muller – bas, Kevin Taal – toetsen, Armein Broer van Dijk – percussie, Peter Polman – drums, Barbara van der Visch – zang, Karin Terwel – zang, Marjolein Willemsen – zang, Ermy Klomp – zang, Karlijn Riesewijk – zang.

Het concert is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij en neem gerust je picknickkleedje mee. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de nostalgische kiosk.