Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Jemilo en The Lot

Jemilo.image1

Jemilo en The Lot - samen op een mooie Pinksterdag in het Worpplantsoen.

Op 15 mei Eerste Pinksterdag is het de gelegenheid om te gaan picknicken in het Worpplantsoen.
Hoe mooi kan het zijn in en rond het podium van de Muziekkoepel Nering Bögel met haar nostalgische kiosk.
Als eerste het Deventer trio Jemilo en als afsluiter de Apeldoornse formatie The Lot.

 

Jemilo, een in Deventer bekend trio met Mirande, Louis en Jeff, maakt akoestische muziek en covert bestaande nummers naar eigen smaak en op hun eigen manier van performen. De nummers die zij spelen krijgen een extra dimensie door hun meerstemmige zang, begeleid door strakke percussie en subtiel gitaarspel. Een lust voor het oog en oor!
The Lot uit Apeldoorn speelt indiepop, countryrock en aanverwante muziekstijlen. Naast wat eigen werk, trakteert het kwartet zijn publiek op verrassende songs van onder meer The Decemberists, Johan, R.E.M., The The, Oasis, Lloyd Cole, David Gray en The Jayhawks. Het levert zowel vrolijke als melancholische muziek op. Spannend en sfeervol en bovenal lekker om na te luisteren.

Het concert is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij en neem gerust je picknickkleedje mee. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de nostalgische kiosk. De vrijwilligers zetten uitnodigend de stoeltjes, bierbanken en statafels voor u klaar. Dat wordt ongetwijfeld een onvergetelijke Pinksterdag.

The Lot 9 2 Medium

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.