Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Flor-de-Lis en Los Pajaritos

FlordeLis LargeVier moederdag in het Worpplantsoen!

Het Worpplantsoen wordt op Moederdag - zondag 8 mei - omgetoverd tot een klein stukje Spanje. In de Muziekkoepel Nering Bögel treden twee groepen op die hun liefde voor de Flamenco en het Spaanstalige lied graag met u delen. Er zijn optredens van het duo 'Flor-de-Lis' en de zanggroep 'Los Pajaritos'. Komt u ook genieten van de warme en zomerse sferen? Meeklappen mag, net als op zijn tijd een welgemeende 'Olé'!

 

Het duo Flor-de-Lis brengt Flamenco en Spaanstalige muziek in een intieme sfeer. Met zang en gitaar spelen Natasja LaValletta en Bart Guichelaar-Villerius gevoelige en swingende nummers op geheel eigen wijze.

"Los Pajaritos" is Deventers eigen 6-vrouws flamencoformatie. Is het een koor? Is het een band? Nee... het zijn Los Pajaritos! Niet te vangen in een kooitje. Zes dames met het hart op de juiste plaats, geworteld in de Deventer aarde maar met hun 'corazón' in de Spaanse zon. Ze zingen Spaanstalig, meerstemmig, hartverwarmend, vrolijk, hier en daar wat melancholisch, met een lach en een traan. Hun liefde voor muziek en Spanje werkt aanstekelijk. Wedden dat u niet stil kunt blijven zitten?

De openluchtvoorstelling is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de nostalgische kiosk.

 

Los Pajaritos 2 Medium

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.