Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Op Koers en Stijlorkest

Stijlorkest Groepsfoto

Feestelijke afsluiting van ‘Zomerconcerten in het Groen‘

Zondag 25 september sluit Muziekkoepel Nering Bögel het concertseizoen af met vrolijke muziek en zang. Met de herfst in aantocht maken het Shantykoor Op Koers en Het Stijlorkest er een feestje van in het Worpplantsoen. In hun gezamenlijk programma klinken liederen vol weemoed maar ook vrolijke nummers waarbij je niet stil kunt blijven zitten. De zomerse zondagmiddagconcerten in het groen staan volgend jaar vanaf mei weer op het Uit-programma van Deventer.

Het Stijlorkest brengt muziek in diverse stijlen, van zomerse Latin nummers tot gezellige dansmuziek en van populaire meezingers van nu, tot gouwe oude rocknummers. Het bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren muzikanten die muziek maken met veel plezier! Het orkest is onderdeel van muziekvereniging Eendracht en het staat onder leiding van accordeonist John Kalma.
Op Koers’ zingt met veel plezier liedjes over de zee, het ruige leven op de schepen, woeste stormen, schepen die in de golven ten onder gaan, afscheid nemen, heimwee naar huis en vrouw, naar de zee, over drank, het vermaak in de havens. Ze vullen dit aan met andere liedjes die passen in de klankkleur en sfeer van het koor. Onder de bezielende leiding van dirigent Tijme de Boer is de afgelopen jaren hard gewerkt aan het repertoire van meer dan 100 Nederlandse, Engelstalige en Duitse liedjes.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Op Koers

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.