Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Jubileumconcert Concordia uit Wanssum

Concordia WanssumFanfare Concordia uit Wanssum viert haar 140-jarig bestaan met een stedentrip. Het bezoek wordt naast hun serie Proms concerten één van de hoogtepunten van dit jubileum.

Op zondag 18 september komt het gezelschap uit Limburg naar Deventer. Natuurlijk moet er tijdens de trip ook gemusiceerd worden en dat doen ze in het oudste stadspark van Nederland, het Worpplantsoen. Ze geven om 14.30 uur een speciaal jubileumconcert in de nostalgische Muziekkoepel Nering Bögel.

Fanfare orkest Concordia is onderdeel van een groot geheel en nog springlevend. De vereniging Concordia uit het Limburgse Wanssum kent diverse afdelingen zoals een blaasorkest, drumband, majorettes en opleidingsorkest. In het jaar 1876 werd Concordia opgericht als een muziekvereniging met een fanfare orkest. De fanfare zoals deze er vandaag de dag nog is telt zo’n 30 muzikanten. Fanfare Concordia speelt verschillende muziekstijlen. Van klassieke tot popmuziek en straatmarsen. Concordia is dan ook bij vele gelegenheden aanwezig. Het orkest heeft ook al drie keer met de gehele vereniging geweldige promsconcerten neergezet. De fanfare staat al sinds 1995 onder leiding van John Gubbels. Het wordt zijn afscheidsconcert.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.