Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Dames van Adel

Dames van Adel publiciteitsfotoDriestemmige pop in de Muziekkoepel Nering Bögel
Dames van Adel strijken neer in het Worpplantsoen

Bekende popnummers in een origineel driestemmig jasje: zo kenmerkt zich het repertoire van de Dames van Adel. Op zondag 14 augustus geeft de band, die bestaat uit drie zangeressen, een gitarist, bassist en percussionist, vanaf 14.30 uur een optreden in de Muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen. Het is al de derde keer dat ‘De Dames’ te gast zijn in de nostalgische muziekkoepel, een garantie voor een heel gezellige middag muziek.

Het publiek kan, zittend op de klapstoeltjes of lekker in het gras, genieten van covers uit de rijke geschiedenis van de popmuziek. Maar ook hedendaagse nummers staan op het repertoire. Van Michael Jackson tot Waylon en van Blondie tot The Common Linnets. Tevens brengen de Dames, met hulp van een gastmuzikant een bijzondere meerstemmige ode aan één van de grootste Amerikaanse bands uit de geschiedenis van de popmuziek. Neem gerust je eigen picknickmand mee en laat je driestemmig meevoeren door de Dames van Adel!

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en er is een toiletgelegenheid in het park.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.