Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Twee Deventer koren in het Worpplantsoen

Terwijl de herfstkleuren meer en meer het decor bepalen van de Muziekkoepel Nering Bögel, bereiden de leden van Vocalgroup Notes zich voor op hun optreden op zondag 21 september. Het Deventer zangkoor is van plan om samen met het shantykoor d'Ieselsingers er een mooi feestje van te maken op de eerste herfstdag van september.

 

Super enthousiast geeft vocalgroup NOTES een performance waar het publiek en zangers energie van krijgt. Elk optreden is daardoor telkens weer een feestje! De groep is opgericht in januari 2013 en bestaat uit 10 leden. De artistieke en muzikale leider is Johan Bakker. Naast uiteraard het plezier in zingen hebben de leden van NOTES met elkaar gemeen dat zij graag het beste uit zichzelf willen halen. NOTES werkt met eigen, vernieuwende arrangementen van hedendaagse muziek.
Shantykoor d'Ieselsingers bestaat uit ca. 16 leden voornamelijk uit Deventer afkomstig. Ze zingen meerstemmig Nederlandse- en Engelstalige shanty-liederen. De begeleiding bestaat uit twee accordeonisten en een dwarsfluitist. Deze laatsten zijn in tegenstelling tot de koorleden, welke allemaal 50+ zijn, jongelui. Deze mix van jong en oud bevalt beide partijen prima.
Programma:
14.00 uur: Shantykoor d'Ieselsingers
14.20 uur: Vocalgroep Notes
Korte pauze
15.00 uur: Shantykoor d'Ieselsingers
15.25 uur: Vocalgroep Notes tot 16.00 uur

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.