Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Picknick in het Park

ParkPicknickSmallFestival met de smaak van Overijssel

Bij 'Picknick in het Park' op zondag 17 augustus 2014 is lekker, puur en eerlijk eten gecombineerd met een gezellige, kunstzinnige en smakelijke markt. Dit alles wordt overgoten met een sausje van muziek, kunst en cultuur. Het nieuwe muzikaal en smaakvol familie event gaat om 11.00 uur van start in het oudste stadswandelpark van Nederland, het Worpplantsoen in Deventer.

 

 

Er staan marktkramen met alleen de allerleukste, handgemaakte en zeldzaam mooie producten uit Nederland. Diversiteit en kwaliteit staan hierbij voorop. Je hebt ruime keuze uit vele lekkere, pure en eerlijke producten waarmee je je eigen picknickmand kunt vullen. Daarna zoek je een fijn plekje, spreid je picknickkleedje uit en geniet van het eten, de muziek en theaterimprovisaties. Op het programma staan diverse bands, talentvolle singer/songwriters en er zijn kleine improvisaties en theatervoorstellingen te zien. Kinderen kunnen zich ook prima vermaken met mega zeepbellen demonstraties, verschillende workshops en een springkussen.

Er staat veel muziek op het programma zoals het wekelijkse zondagmiddagconcert (14 tot 16 uur) in de Muziekkoepel Nering Bögel. Flower to the People, de top-act van vorig jaar uit Zoetermeer met zangeres Fleur Tolman en gitarist Frank Ong-Alok spelen o.a. nummers van hun 5 uitgebrachte cd's en wat covers (o.a. Fragile van Sting). Het duo brengt een mix van latin, jazz en popmuziek. Ze bestaan al bijna 20 jaar en spelen muziek vanuit het hart met een worldbeat. Ook hun kinderkoortje Bloemies komt mee naar Deventer. Bloemies is een project met een prenten, verhalenboek met cd. Hieraan werkten o.a. mee Hakim uit Sesamstraat en Gerda Havertong. Bloemies zal enkele nummers van deze cd ten gehore brengen. Alle cd's zullen dan ook te koop zijn tijdens het optreden.
Frank Ong-Alok is tevens initiatiefnemer van het herdenkingsconcert voor de slachtoffers van de vlucht MH17. Een concert waar diverse Nederlandse artiesten aan mee zullen werken. Daartoe heeft hij speciaal de Stichting Faces of MH17 opgericht om e.e.a. mogelijk te maken via donaties.
Picknick in het Park komt tot stand door een samenwerking tussen Stichting GoedGeboerd!, Nils Westerhoff, student aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Zeldzaam Mooi en Muziekkoepel Nering Bögel. Het complete programma en een lijst van deelnemers vind je op http://www.goed-geboerd.nl/picknick/ en https://www.facebook.com/ZeldzaamMooi/events

Het evenement is van 11.00 - 19.00 uur en de entree is gratis. Neem je eigen picknickmand mee en geniet zondag 17 augustus 2014 het oudste stadswandelpark van Nederland, het Worpplantsoen in Deventer. Gratis parkeren op de Worp in Deventer.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.