Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Jan Rooding Quartet met Marius Brevé op contrabas

Rooding Quartet.photo1Muziek van Jazzlegendes

Muziekkoepel Nering Bögel ontvangt zondagmiddag 27 juli het Jan Rooding Quartet. Voor de liefhebbers van jazzlegendes als Miles Davis, Pat Metheny en Wayne Shorteris dit een mooie gelegenheid dit optreden in het historische Worpplantsoen mee te maken. In Deventer is deze jazzformatie met Marius Brevé op contrabas geen onbekende. De muziekleraar was al eens in de muziekkoepel te gast met zijn schoolband Seven Steps.

 

Het Jan Rooding Quartet komt uit de omgeving van Arnhem en speelt al bijna een jaar in deze bezetting: Jan Rooding: drums, Wouter Bosch: gitaar, Vincent  Bergervoet: saxen en Marius Brevé: contrabas. Na vele muzikale omzwervingen hebben de muzikanten elkaar gevonden in de muziek van legendarische jazz grootheden. Samen zullen ze ongetwijfeld zorgen voor een spetterend openlucht optreden.

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.