Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Dreamin’ of Jessie

Zondag 26 mei speelt van 14.30 tot 16.30 uur “Dreamin’ of Jessie” in de muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen.

Dreamin of JessieHun muziekstijl/genre is Semi-akoestische popliedjes.

Biografie:
Dreamin’ of Jessie is een semi-akoestische vijfmansformatie uit Hengelo die relatief onbekende liedjes met een oorsprong in pop, jazz, bluegrass, (Indie)pop en wereldmuziek vertolkt naar sferische nieuwe muzikale pareltjes. Muzikaal plezier en samenspel zijn sleutelwoorden! De band is ontstaan als duo-project van zangeres Rinske en gitarist Ruud. Vervolgens sloten op natuurlijke wijze de andere instrumenten aan. Zo vormde zich een steeds completere band die vol overgave weet te boeien!
Zang, licht versterkte akoestische instrumenten en percussie-instrumenten uit alle windstreken voeren je mee met warme klanken tijdens een van de sfeervolle optredens.

Formatie:

Rinske Zevenbergen, Zang, gitaar. Ruud de Koning, Gitaar, mandoline. Jeroen van Geldrop, Basgitaar, zang. Jeroen Strengers, Drum, percussie, zang. Bart Mol, Piano. Benjamin van Loenen, Saxofoon (gastmuzikant).

Promotievideo: https://www.youtube.com/watch?v=6oyHhAERHVA

Overig op You-tube: https://www.youtube.com/watch?v=BC6mSw4COB8

Facebook pagina: https://www.facebook.com/dreaminofjessie/

 

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.